Transaktionsrådgivare

Transaktionsrådgivare

Funderar du på att köpa eller sälja en kommersiell fastighet eller ett företag? Våra transaktionsrådgivare är organiserade i team och agerar utifrån geografiska områden, från norr till söder.

Fastighetsrådgivare

Våra transaktionsrådgivare har en gedigen erfarenhet av företagsöverlåtelser och fastighetstransaktioner. Som transaktionsrådgivare hjälper vi dig/er genom hela processen. Genom vår långa erfarenhet och nätverk skapar vi de bästa förutsättningarna för att maximera värdet.

Ta hjälp av våra fastighetsrådgivare för att analysera din/dina fastigheter. Vi utför en genomgång och analys av fastigheter och bolag, där vi granskar både ekonomiska, juridiska och tekniska förutsättningar. Transaktionsrådgivarna och fastighetsrådgivarna erbjuder både digitala- och personliga möten.

Filtrera på team

Anders Pettersson

Team Norr, Team Mellan, Team Mitt, Team Syd
Telefon
Växel
Epost

Med över 20 års erfarenhet som ägare till kommersiella fastigheter, har Anders en gedigen kunskap och förståelse för utmaningar som kommersiella fastighets ägare kan ställas inför. Kombinationen av att vara registrerad fastighetsmäklare och själv ägare av fastigheter, bidrar starkt till att hjälpa våra kunder med frågor från allt om den löpande förvaltningen till hyresfrågor. Anders egna erfarenheter uppskattas av våra kunder.

Björn Johannesson

Team Norr, Team Mitt, Team Syd
Telefon
Växel
Epost

Har sedan 90-talet arbetat inom fastighets- och finansbranschen. Björn började karriären som revisor på PWC. Har därefter bland annat varit verksam som ekonomichef på ett transaktionsintensivt fastighetsbolag samt som projektledare inom Corporate finance. De senaste tio åren har Björn uteslutande arbetat som transaktionsrådgivare på Kommersiella fastigheter. Björn har en gedigen kunskap och erfarenhet av projektledning och fastighetsrelaterad rådgivning. Under åren har han genomfört otaliga transaktioner rörande i stort sett alla typer av fastigheter och transaktions upplägg. Kombinationen specialistkunskap inom ekonomi, projektledning samt kännedom om transaktionsmarknaden borgar för lyckade transaktioner, där vi följer och stödjer våra kunder genom hela processen.

Jan Börjesson

Team Mellan, Team Mitt
Telefon
Växel
Epost

Av Mäklarsamfundet auktoriserad Storhusmäklare. Jan har sedan början av 90-talet arbetat som transaktionsrådgivare och mäklare av kommersiella fastigheter. Jan har ett mycket stort kontaktnät och är du och tjenis med ”alla” inom fastighetsbranschen. Förutom i Stor-Stockholm har Jan medverkat i ett flertal affärer i Mälardalen bl.a. i Arboga, Köping och Västerås. Södra stor-Stockholm kan han på sina fem fingrar och enbart i Jordbro industripark har Jan förmedlat över 20 fastigheter. Jans seriositet har gjort att han genom åren fått många återkommande uppdragsgivare.

Roland Blomstrand

Team Mitt, Team Syd
Telefon
Växel
Epost

Nära 25 års erfarenhet från bank och kapitalmarknaden inom bl.a. Swedbank och Carnegie. Därtill 10 år i ledande befattningar inom både publika och privata företag utanför den finansiella sektorn. Roland har genomfört kapitalanskaffningar och företagsaffärer, inkluderande fastighets transaktioner, både som finansiell rådgivare till företag men även i ledande befattningar. Rolands specialistkunskap inom ekonomi skapar mycket goda förutsättningar hos våra kunder som säljer fastigheter i bolagsform.

Mikael Cadling

Team Mitt
Telefon
Växel
Epost

Med en gedigen erfarenhet som tidigare förvaltare på Arsenalen, transaktions chef Arsenalen, och VD på IBP Fastighetsanalys, har Mikael en bred och djup kompetens. Mikaels byggnadstekniska bakgrund och samlade kompetens är en stor källa till kunskap för våra kunder. Mikael är även auktoriserad storhusmäklare.

Camilla Göransson

Team Mitt, Team Syd
Telefon
Växel
Epost

Uthyrning och försäljning av fastigheter har Camilla arbetat med sedan 1998. Med en kunskap och förståelse för den lokala marknaden, ger hon våra kunder en konstant uppdatering av marknadsläget. Hennes stora nätverk av potentiella köpare och byggherrar gör att processerna blir lyckade och effektiva. Camillas uppdragsgivare är återkommande kunder, som får hjälp med rådgivning och kontakter inom samtliga förekommande frågor inom fastigheter.

Mats Karlsson

Team Mellan, Team Mitt
Telefon
Växel
Epost

Mats har varit verksam som fastighetsmäklare sedan slutet av 80-talet. Mats är därtill ledamot av Mäklarsamfundet. Grunden är ekonomi och karriären startade i bank. Mäklarverksamheten har bedrivits i delägt bolag i en av de större kedjorna med kontor i Stockholmsområdet. Under 2000-talet specialiserades verksamheten till att arbeta enbart med nyproducerade bostäder med några av Sveriges största byggföretag som uppdragsgivare. Inriktningen har sedan naturligt gått vidare till kommersiella fastigheter och transaktionsrådgivning, där Mats bakgrund kommit väl till användning.