Företagsöverlåtelser

Företagsöverlåtelser

Funderar du på att köpa eller sälja en kommersiell fastighet eller ett företag? Våra transaktionsrådgivare är organiserade i team och agerar utifrån geografiska områden, från norr till söder.

Vi hjälper er med bolagsöverlåtelser

Vi inom Företag & Kommersiella Fastigheter är som namnet antyder transaktionsrådgivare inom både verksamhetsöverlåtelser och Kommersiella Fastighetstransaktioner. Vi arbetar nära advokater och andra experter för att vårt erbjudande skall bli så heltäckande som möjligt.

Vi erbjuder våra kunder en gedigen genomgång och analys av verksamhetsbolag, där vi granskar både ekonomiska, juridiska och affärsmässiga förutsättningar. Därtill har vi en gedigen erfarenhet av företagsledande befattningar, vilket gör att vi inte enbart tittar på siffror utan även fokuserar på det viktigaste vid en företagsöverlåtelse. Att integrationen mellan det köpande och förvärvade bolaget blir så passande som möjligt.

Vårt mål är att varje företagsöverlåtelse skall bli ett referensuppdrag, varför vi lägger extra stor vikt på att skapa de bästa förutsättningarna inför, under och efter försäljningsprocessen.

Experter på området

Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom företagsöverlåtelser. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Våra medarbetare har erfarenhet från företagsledande befattningar, M&A, Kapitalmarknaden, Investment Banking och även från revision.

Därtill har vi en stor fördel av att arbeta med både verksamhetsöverlåtelser och Kommersiella fastighetstransaktioner. Vi ser till kundens helhet och kan ibland råda kunden till att behålla verksamheten och i stället sälja fastigheten.

 

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte

Fördelar för dig som kund

  • Helhetslösning med samlad expertis hos en samarbetspartner med eget specialistteam.
  • Fri konsultation (tips för att undvika fallgropar och strategiska diskussioner).
  • Inga startavgifter. Betalning sker endast om uppdraget slutförs.
  • Erfarna rådgivare med bred kompetens och kännedom om marknaden.
  • Tillgång till Sveriges främsta experter inom ekonomi, juridik moms och skatt.
  • Seriös aktör med gott renommé.
  • Partner som ej arbetar som köpmäklare – skapar bättre förutsättningar för säljaren.
  • Framgångsrika publika och slutna försäljningsprocesser genom unik marknadsföring till både bankkunder, eget spekulantregister på över 2000 köpare, databaser och nätverk.